O nama

Predavači

Jelena Teofilović

Profesor nemačkog jezika, muzičar, putnik, zaljubljenik u nemačku književnost i kulturu, kao i u prijatelje iz Diseldorfa sa kojima je odrasla, otvorila je Centar za nemački jezik zahvaljujući veri i podršci svojih učenika. Pasionirano prenosi svoje znanje i iskustvo učenicima, bira saradnike koji su takođe zaljubljenici u svoju profesiju i kreira Centar kompetentan u svim relevantnim oblastima nemačkog kao stranog jezika.

Daniel Möller

Ovaj svetski putnik  iz Vajnhajma oduvek se strastveno interesovao za strane jezike i proveo je već dve godine u Francuskoj, kao i nekoliko meseci u Italiji. Nakon završenih Master studija u oblasti nauke o prevođenju (u kombinaciji francuskog, engleskog i italijanskog jezika) u Hajdelbergu, put ga dovodi u glavni grad Srbije, gde grozničavo radi na tome da usavrši svoje znanje srpskog jezika. Od oktobra 2016. trudi se da svojim učenicima u DaF Centru probudi slično oduševljenje za nemačku kulturu i nemački jezik. Pored toga što drži nastavu standardnih i specijalizovanih kurseva, kao što je kurs za kliničke studije i kurs za poslovnu komunikaciju, angažovan je i kao projektni menadžer.

Konsultanti

Sandrine Zeuner-Guerrier

Odrasla je između Nemačke, Francuske i Španije. Nakon studija Evropske etnologije, Klasične arheologije i Romanske filologije u Nemačkoj i Španiji živi trenutno u Beogradu i radi u oblasti kulture.

Zbog dugogodišnjeg iskustva u držanju privatnih časova Sandrine priprema aktuelne, interesantne i kontroverzne teme za konverzacijski kurs nemačkog jezika u DaF Centru, kako bismo na taj način upoznali naše polaznike sa polemikama koje se trenutno vode u Nemačkoj.

Luis Batalha

Nakon studija antropologije na Lisabonskom Univerzitetu živeo je i radio u Berlinu i Ninbergu. Ima dugogodišnje iskustvo na polju pedagogije i u nastavi stranih jezika – nemački i portugalski – i to u Portugalu, Nemačkoj, Hrvatskoj i Srbiji. Od 2015. godine radi kao profesor nemačkog kao stranog jezika u Beogradu.